Π.Κ. Σ.Σ.Ε. 131/2000 (12/10/2000)

Συλλογική σύμβαση εργασίας για τους όρους αμοιβής και εργασίας του απασχολουμένου στο Υπουργείο Πολιτισμού εργατοτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Συλλογική σύμβαση εργασίας για τους όρους αμοιβής και εργασίας του απασχολουμένου στο Υπουργείο Πολιτισμού εργατοτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Στην Αθήνα σήμερα 12 Οκτωβρίου 2000 οι υπογεγραμμένοι:

α) Στυλιανός Παναγιώτου υπάλληλος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με βαθμό Α? του κλάδου ΠΕ δημοσιονομικών εκπρόσωπος του Δημοσίου δυνάμει της αριθμ. 2/35249/0022/9.5.2000 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών.

και

β) Βλάσσης Μπαμπαλής και Τζανάκης Ιωάννης, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας αντίστοιχα του Πανελληνίου Συλλόγου Εργατοτεχνιτών Υπουργείου Πολιτισμού, νομίμως εξουσιοδοτημένοι δυνάμει του από 22-9-00 αποσπάσματος πρακτικού συνεδρίασης του παραπάνω Συλλόγου.

συνομολογήσαμε και συναποφασίσαμε τη σύνταξη και υπογραφή της παρούσας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η οποία έχειως κατωτέρω;

`Αρθρο 1

Στην παρούσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπάγεται το απασχολούμενο στο Υπουργείο Πολιτισμού, εργατοτεχνικό προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, το οποίο ανήκει στον παραπάνω Σύλλογο.

`Αρθρο 2

1.- Οι συνολικές μηνιαίες τακτικές αποδοχές του προσωπικούπουαναφέρεται στο άρθρο 1 της παρούσας Σ. Σ. Ε, όπως αυτές διαμορφώθηκαν την 31.12.1999, αυξάνονται κατά δύο τοις εκατό (2%) από 1/1/2000.

2.- Ως τακτικές αποδοχές για τον υπολογισμό των παραπάνω αυξήσεων νοούνται οι αποδοχές εκείνες που λαμβάνονταν υπόψη για τη χορήγηση της Α.Τ.Α, καθώς και οι μετά την κατάργηση της, χορηγηθείσες ποσοστιαίες αυξήσεις σε εφαρμογή των νόμων περί εισοδηματικής πολιτικής.

`Αρθρο 3

Κατά τα λοιπά επακολουθούν να ισχύουν οι προηγούμενες ρυθμίσεις κατά το μέρος που δεν τροποποιούνται με την παρούσα Σ.Σ.Ε.

`Αρθρο 4

Έναρξη ισχύος: της: παρούσας Σ. Σ. Ε. ορίζεται η 1.1.2000.