Π.Κ. Σ.Σ.Ε. 20/2000 (07/04/2000)

Συμπληρωμαιτκή συλλογική σύμβαση εργασίας για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Πολεμικό Ναυτικό".

Συμπληρωμαιτκή συλλογική σύμβαση εργασίας για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Πολεμικό Ναυτικό".

Στην Αθήνα σήμερα 7 Απριλίου 2000 οι. υπογεγραμμένοι:

α) Στυλιανός Παναγιώτου, υπάλληλος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με βαθμό Α? του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών εκπρόσωπος του Δημοσίου δυνάμει, της αριθμ. 2070409/10491/0022/18.10.96 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών.

β) Μιχαήλ Δουλγεράκης, Εμμανουήλ Σταφυλαράκης και Ιωάννης Γαβανάς, Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Α? αντιπρόεδρος αντίστοιχα, του Συνδέσμου Εργαζομένων Πολεμικού Ναυτικού, νομίμως εξουσιοδοτημένου με την αριθμ. 1/3-1-2000 εξουσιοδότηση του Δ.Σ. του ανωτέρω Συνδέσμου.

γ) Α.Ζαχόπουλος Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ο οποίος άσκησε παρέμβαση υπέρ των απόψεων του Συνδέσμου Εργαζομένων Πολεμικού Ναυτικού και

δ) Γεώργιος Μπίλιας Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικού Προσωπικού Ναυστάθμου Σαλαμίνας, ο οποίος άσκησε παρέμβαση υπέρ των απόψεων του Συνδέσμου Εργαζομένων Πολεμικού Ναυτικού.

συνομολογήσαμε και συναποφασίσαμε τη σύνταξη και υπογραφή της παρακάτω Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας:

`Αρθρο 1

Στην παρούσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπάγονται οι εργαζόμενοι που υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό με σχέση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου και είναι μέλη των ανωτέρω Σωματείων Εργαζομένων.

`Αρθρο 2

Έναρξη ισχύος της παρούσας ορίζεται η 1.1.2000.