Π.Κ. Σ.Σ.Ε. 4/2000 (28/01/2000)

Συμπληρωματική συλλογική σύμβαση εργασίαςΓια τους όρους αμοιβής και εργασίας του με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου προσωπικού των Οργανισμών “Τοπικής Αυτοδιοίκησης”.

Π.Κ.Υ.Ε. 4/28-1-2000

Συμπληρωματική συλλογική σύμβαση εργασίαςΓια τους όρους αμοιβής και εργασίας του με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου προσωπικού των Οργανισμών "Τοπικής Αυτοδιοίκησης".

Στην Αθήνα σήμεραοι υπογεγραμμένοι:

α) Στυλιανός Παναγιώτου, υπάλληλος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με βαθμό Α΄ του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών εκπρόσωπος του Δημοσίου δυνάμει, της αριθμ. 2070409/10491/0022/18.10.96 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών.

β)`Αννα Μαρκάκη εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, δυνάμει της αριθμ. 38065/23-12-1999 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και. Αποκέντρωσης.

γ) Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.), νομίμως εξουσιοδοτημένος δυνάμει της αριθμ.676/5-8-99 εξουσιοδότησης της διοίκησης της παραπάνω συνδικαλιστικής οργάνωσης, συνομολογήσαμε και συναποφασίσαμε τη σύνταξη και υπογραφή της παρούσας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η οποία έχει ως κατωτέρω:

`Αρθρο 1

1. Στις διατάξεις της παρούσας Ε.Ε.Ε. υπάγεται το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων που απασχολείται στους Δήμους, στις Κοινότητες, στους Συνδέσμους, στα Ιδρύματα και στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου των Δήμων και Κοινοτήτων και Οργανισμούς που εξαρτώνται ή επιχορηγούνται από τους Δήμους ή τις Κοινότητες, με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου και ορισμένου χρόνου και εφαρμόζεται αποκλειστικά στα μέλη ίων σωματείων που ανήκουν μόνο στην δύναμη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.) όπως αυτό προκύπτει από τα μητρώα των αντίστοιχων συνδικαλιστικών οργανώσεων, για δε την εφαρμογή της απαιτείται βεβαίωση του σωματείου και της Ομοσπονδίας.

2. Για την προσχώρηση και επέκταση εφαρμογής της παρούσας Ε.Ε.Ε. από άλλη συνδικαλιστική οργάνωση εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του άρθρου 11 του ν. 1876/90.

`Αρθρο 2

Η αριθμ. 2/648/0022/30-12-1999 κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Δημοσίας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομικών έχει εφαρμογή από την ημερομηνία ισχύος της για τους υπαγόμενους στο άρθρο 1 της παρούσας.